Nu există produse în coș.

Aleza de pat 90 x 60 cm

35,00 lei

Aleză de pat, impermeabilă.

  • Formată din 2 straturi;
  • Dimensiuni: 90 x 60 cm;
  • Culoare: Alb.

Aleza de pat poate fi utilizată pentru: spitale, cabinete medicale, cămine de bătrâni, paturi de consultații, paturi de copii sau pentru persoane cu dizabilități.

13 persoane vizionează produsul chiar acum
Categorie:

Aleza de pat 90 x 60 cm

Aleza de pat, impermeabilă, formată din 2 straturi, unul fin și plăcut la atingere cu textura similară unui prosop pentru absorbție și unul impermeabil care protejează patul împotriva murdăririi și a umidității sau a unor eventuale scurgeri.

Caracteristici:

  • impermeabilă
  • 2 straturi
  • dimensiuni: 90 x 60 cm
  • culoare: alb

Aleza de pat cu dimensiunea de 90x 60 cm este un material textil special conceput pentru a proteja salteaua și a asigura un mediu igienic pentru pacienți. Aceasta poate fi folosită în diverse medii medicale și de îngrijire, inclusiv spitale, cabinete medicale, cămine de bătrâni, paturi de consultații, paturi pentru copii sau pentru persoane cu dizabilități. Aleza de pat este confecționată dintr-un material rezistent la apă și la pete, facilitând curățarea și sterilizarea. Ea oferă o barieră suplimentară împotriva fluidelor corporale, a transpirației și a altor contaminanți, protejând astfel salteaua împotriva deteriorării și prelungindu-i durata de viață. De asemenea, aceasta poate contribui la confortul pacientului, asigurând un mediu de odihnă mai plăcut și mai igienic.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aleza de pat 90 x 60 cm”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Produse similare