Nu există produse în coș.

Alcool sanitar 70%, 500ml

7,00 lei

Alcoolul sanitar 70% vol este un puternic dezinfectant extern, având proprietăți fizice și chimice notabile, precum lichid limpede, inflamabilitate la 30ºC și pH între 6,5 și 8. Este un aliat eficient pentru igiena umană, eliminând bacteriile și microbii de pe piele și suprafețe, având un timp de acțiune de 5 minute. Obținut din alcool etilic și alte substanțe, este un produs biocid de încredere.

44 persoane vizionează produsul chiar acum
Livrare estimată:1 - 7 zile

Alcool etilic denaturat 70% vol, un dezinfectant general pentru uz extern, prezintă proprietăți fizice și chimice notabile: lichid limpede, ușor colorat în albastru, cu miros caracteristic de alcool, pH între 6,5 și 8, și densitate de aproximativ 0,880g/cm3 la 20ºC. Este inflamabil la aproximativ 30ºC și se solidifică la -35ºC, având punctul de fierbere la 80ºC. Este miscibil cu apa în orice proporții și, la diluare, poate provoca o ușoară încălzire. Inhalarea vaporilor prelungită poate avea efecte similare consumului de alcool etilic, fiind necesare precauții pentru a evita iritațiile căilor respiratorii și efectul narcotic. Trebuie păstrat departe de sursele de căldură și de foc și într-un loc uscat și bine ventilat, la temperaturi între +5ºC și 30ºC.

Alcoolul sanitar este un eficient dezinfectant ce asigură o igienă perfectă, eliminând bacteriile și microbii de pe piele și suprafețe. Este ideal pentru igiena umană, utilizându-se prin ștergere, cu un timp de acțiune de 5 minute. Obținut din alcool etilic, apă dedurizată, salicilat de etil, tetra-butanol și albastru de metilen, este un produs biocid pentru igiena umană, reprezentând un dezinfectant general de uz extern de încredere.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alcool sanitar 70%, 500ml”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Produse similare