Nu există produse în coș.

Trusă sanitară de prim-ajutor nedetașabilă

217,00 lei

Trusa medicală de prim ajutor este esențială pentru orice locuință sau instituție, având 60 de componente medicale certificate CE și fiind avizată de Ministerul Sănătății Publice. Beneficiile includ siguranța asigurată în situații de urgență și posibilitatea reîncărcării după cea de-a doua lună, fiind ambalată practic și ușor de depozitat, cu componente variate și esențiale, însoțită de materiale pentru înregistrare și ghidare, asigurându-te că este întotdeauna pregătită pentru utilizare.

27 persoane vizionează produsul chiar acum
Livrare estimată:1 - 7 zile
Categorie:

Ați putea dori, de asemenea...

Trusa medicală de prim ajutor fixă este esențială pentru orice locuință sau instituție. Cu 60 de componente medicale certificate CE conform legislației în vigoare, această trusă este pregătită să facă față oricărei situații neprevăzute.

Mai mult, este avizată și de Ministerul Sănătății Publice.

Beneficiile includ:

Obligatorie pentru diverse spații: De la locuințe la instituții publice și comerciale, această trusă este esențială pentru a răspunde rapid oricărei urgențe.

Siguranța asigurată: Cu accesoriile și instrumentele medicale necesare, trusa garantează capacitatea de a oferi primul ajutor în situații de urgență.

Valabilitate și reîncărcare: Trusa are o valabilitate de 24 de luni, dar poate fi reîncărcată cu un kit special după expirare.

Ambalaj și depozitare practică: Componentele sunt ambalate individual și sigilate într-o cutie albă, rigidă și rezistentă, cu dimensiuni perfecte pentru a fi montată pe perete.

Componentele trusei includ:

– Instrumente precum foarfece cu vârfuri rotunjite, dispozitiv respirator gură-gură și pipă Guedel pentru căile respiratorii.
– Materiale de fixare precum garou elastic și atele din plastic.
– Bandaje și pansamente de diferite dimensiuni pentru acoperirea și protejarea leziunilor.
– Soluții antiseptice și dezinfectante precum alcool sanitar, alcool iodat și rivanol.
– Accesorii suplimentare precum ace siguranță, pahare de unică folosință și batiste dezinfectante.

Trusa este însoțită de un caiet și un creion pentru înregistrarea informațiilor relevante și o broșură de prim ajutor pentru a oferi ghidare în situații de urgență.

Asigură-te că trusa este depozitată într-un loc ferit de lumină solară, uscat și curat, pentru a fi gata de utilizare în orice moment.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Trusă sanitară de prim-ajutor nedetașabilă”

Your email address will not be published. Required fields are marked

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.

Produse similare