Cum pot face o comanda online?
Pentru a efectua o comanda online, trebuie sa urmati cei 5 pasi:
1. Alegeti produsul/produsele dorite prin apasarea butonului "Adaugati in cos";
2. Autentificarea, daca aveti deja un cont sau inregistrarea/crearea unui cont nou;
3. Alegeti o adresa de livrare;
4. Alegeti metoda de livrare, cititi si confirmati Termenii si Conditiile noastre;
5. Alegeti o metoda de plata si confirmati comanda.


Am gresit datele personale/de livrare. Se pot modifica?
In cazul in care datele dvs. au fost inregistrate gresit, se pot modifica la sectiunile "Contul meu -> Informatii personale" şi "Contul meu -> Adresele mele". Daca sesizati ca datele sunt eronate dupa trimiterea comenzii, trebuie sa ne contactati pentru refacturare, prin completarea formularul diponibil aici, atat cu datele gresite utilizate atunci cand a fost trimisa comanda, cat si cu datele corecte. Deasemenea, se pot utiliza unul dintre numerele de telefon afisate pe site.


Se poate anula o comanda?
Da, o comanda se poate anula apeland la unul din numerele de telefon: 0242317500 / 0242317502.


Cand primesc produsul/produsele comandate?
In general, produsele comandate ajung la client in 2-5 zile lucratoare de la efectuarea comenzii. O eventuala intarziere poate fi cauzata de curierul care efectueaza livrarea. Puteti contacta serviciul de curierat folosind detaliile de aici.


Am primit alt produs de cat cel pe care l-am comandat. Ce trebuie sa fac?
Daca ai primit alt produs decat cel comandat, te rugam sa ne contactezi completand formularul disponibil aici cu datele comenzii cat si descrierea produsului primit sau utilizand unul din numerele de telefon disponibile pe site.


Produsul nu este ceea ce-mi doream, cum il returnez?
Produsul poate fi returnat in maxim 30 de zile calendaristice de la data primirii si numai daca se afla exact in aceeasi stare in care a fost primit! Se trimite impreuna cu toate accesoriile si cu ambalajul original. Returnarea produsului se face fie la adresa "Str. Prel. Sloboziei Km.4, CALARASI, Calarasi", fie Agentului de unde a fost achizitionat. Un produs se returneaza numai dupa ce ne contactati.


Coletul primit este incomplet. Cum procedez?
Daca constatati ca din colet lipsesc anumite produse sau accesorii, iti recomandam sa ne contactezi in maxim 48 de ore de la primirea coletului!


Nu am primit certificatul de garantie/factura. Ce fac?
Imediat dupa ce constatati ca certificatul de garantie / factura lipseste trebuie sa ne contactati. Unele produse prezente pe site nu dispun de garantie, ceea ce inseamna ca nu vin insotite de un certificat care sa ateste acest lucru!


Am primit un produs defect. Ce trebuie sa fac?
Contacteaza-ne utilizand unul dintre numerele afisate pe site sau prin completarea formularului disponibil aici.


Produsul s-a defectat! Cum procedez?
Daca produsul beneficiaza / este in perioada de garantie, se poate trimite gratuit la adresa "Str. Prel. Sloboziei Km.4, CALARASI, Calarasi" cu mentiunea plata la destinatar, insa numai dupa ce ne contactati. In cazul in care produsul a fost achizitionat de la unul din Agentii nostrii, va rugam sa luati legatura cu ei.
Pentru a beneficia de garantie, impreuna cu produsul defect este nenecesar sa trimiteti bonul de achizitionare si certificatul de garantie al produsului!


Pot aduce personal produsul la garantie?
Da, produsul defect poate fi adus la adresa "Str. Prel. Sloboziei Km.4, CALARASI, Calarasi", numai impreuna cu bonul si certificatul de garantie.


In cat timp este reparat un produs defect?
Conform Legii 449/2003 Art. 11 Alineatul (5), termenul maxim de remediere a unui produs defect este de 15 zile calendaristice, de la receptia produsului in service.


Cum aflu daca produsul a fost reparat?
In momentul in care produsul a fost reparat veti fi contactat telefonic de unul dintre angajatii nostrii, cu care stabiliti cum reintrati in posesia produsului.


Am platit online, dar doresc anularea comenzii. Cum primesc banii inapoi?
Banii se returneaza pe cardul dvs. cu care a fost efectuata plata, dupa 30 de zile de la solicitare/anularea unei comenzi platite online.


Buletin informativ

Enter your email

Vivamus pretium diam sapien, et dig nissim dui ultricies non. Nullam auc tor....